Monday, 23 October 2017

I'm Back?

Assalamualaikum w.b.t,

                                     


Readers, I'm back! Hahaha...Excited tak? *tutup muka* Okay, I'm feeling awkward right now. So pleaselah korang rasa excited. Kalau tak excited pun buat-buat excited. ;) Rindu korang!

Masa Ain kat Dengkil ( apa itu dengkil? Nanti Ain cerita ), Ain adalah jenguk blog ni sekali-sekala. Tiba-tiba Ain terkejut penguin sebab blog jadi macam ni

T.T

Sebenarnya, kawan yang beritahu. Hahaha... Dia screenshot. Dia tanya dia sorang je ke yang nampak macam tu. Ain pun trylah buka and memang sama jadi macam tu. Disebabkan masa tu tengah sibuk study, Ain pun tak boleh nak buat apa-apa. Nangis kat penjuru dinding je yang mampu. *over* Kesian korang nak baca pun tak boleh. HAHAHAHA 

So, now Ain tengah cuti sem dalam sebulan lebih. Banyak masa untuk berguling berblogging. Baru malam ni check apa problem sebenarnya. Thanks kak IQ for the info ! Rupa-rupanya, photobucket dah tak support dah gambar. Dia suruh update and kena BAYAR pulak tu.  Salah satu caranya nak buang benda tu, korang boleh delete account photobucket. Tapi mengikut memori Ain selama 18 tahun ni, Ain tak pernah buat account photobucket. 

Don't worry! Setiap masalah ada banyak jalan penyelesaiannya. Macam korang nak masuk rumah tapi tak bawa kunci utama. Korang boleh masuk ikut pintu dapur. Kalau kunci juga, masuk ikut tingkap. Kalau kunci juga, tidur jelah kat luar rumah. Siapa suruh tak bawa kunci. :P

Jadi, Ain do it manually. Buang segala link yang berkaitan ngan photobucket. Alhamdulillah, dah okay. Tapi terpaksa korbankan certain benda yang comel-comel tu. And chatbox ada problem lagi. I will repair it soon. 

Ok. Sekian. Thanks sudi bazirkan masa korang baca celoteh merepek ni. But, serious talk. Rindu nak blogwalking kat blog korang. Rindu nak tulis 'singgah makan karipap' kat chatbox korang. Rindu nak reply komen korang. :) 

In Shaa Allah...next entry a little introduce about Dengkil. ❤


                                              ♫ Subhanallah. Alhamdulillah. Allahuakbar ♫