Tuesday, 11 November 2014

The Liebster Award - Part 3 -

Assalamualaikum...

                                         
Thanks kak Misz-aa sebab tag. ;) Ok..straight to the point. Soalannya ialah:

1. Lagu apa yang korang suka? kenapa?
- Ok, tak minat sangat lagu sebenarnya. So, tak ada lagu yg spesific untuk diminati. Hanya nyanyi ikut gerak hati. Itupun kalau lagu tu rancak sikit.

2. Game apa yang korang suka main, bila boring?
- Banyak....game Gum Drop Hop, My Dolphin Show, Pou, Fire and Water, Bomb it 1 dan banyak lagi. Kebanyakannya game kat computerlah.

3. Siapa yang korang adore or respect?
- Semua orang.

4. Suka makan aiskrim perisa apa? kenapa?
- Semua jenis aiskrim suka. Paling best choc/strawberry + vanilla...yummy...

5. Prefer vampire or wolf? kenapa?
- Lebih baik wolf sebab wolf tu haiwan..vampire tu hantu..kalau wolf gigit terus mati. kalau vampire gigit jadi hantu. hahaha...

6. suka autumn, spring, summer or winter? mengapa?
- Semua sekali sebab semua musim tu ada keistimewaanya tersendiri. Ceh...kadang2 kat sekolah angin kuat jadi daun2 pokok pun berterbangan. Masa tulah berangan ala2 kat luar negara. *lain ditanya lain dijawab :3

7. Takut kepada binatang atau serangga apa? mengapa?
- Segala binatang buas dan serangga berbisa sebab boleh membunuh, semua jenis ular sebab geli dengan badannya yang bersisik, lipas terbang sebab boleh terbang ke mana2 yang dia suka dengan pantas sampai buat orang terjerit-jerit dan cicak sebab takut dia berak or kencing dalam makanan lagi.

8. TVshow apa yang korang suka tengok?
- Suka lattew..tak tahu sebab apa....mungkin sebab dia dalam bentuk santai-mantai..

9. Suka bunga apa? kenapa?
- Semua jenis bunga sebab ciptaan Allah semuanya cantik2, unik2 dan wangi. Baru tahu rupanya pontianak harum sundal malam berasal daripada bunga harum sundal malam. Bunga tu wangi waktu malam je.

10. Apa movie yang korang suka sangat? kenapa?
- Tak ada..

11. Apa pendapat korang tentang blog "weird girl speak" ni?
- Cantik dan tak berserabut. Cursor pun comel. ;)

Mangsa tag dan soalannya tunggu entry akan datang ya..


                                             ♫ Subhanallah. Alhamdulillah. Allahuakbar ♫




4 comments:

Terima kasih sudi komen ;)