Tuesday, 15 December 2015

10 Soalan dari Hanie

Assalamualaikum w.b.t,

                                      
                                                       
1. Apa nama awak?
Ainur.

2. Apa penyebab awak sertai dunia blog?
Saya terpengaruh dengan blog kawan saya. Best je baca cerita dia kat asrama, pasal kawan-kawan dia dan pasal family dia. Kononnya, saya pun nak buat benda yang samalah :P

3. Masa bila awak luangkan waktu untuk berblog?
Masa rajin dan masa tengah tak ada benda nak buat. Daripada duduk termenung kat tepi tangga macam Hantu Kak Limah lebih baik berblogging.^^

4. Suka makan apa?
Tengok keadaan...kadang-kadang suka buaya goreng....kadang-kadang suka sambal telur cicak.haha...tak adalah...geli je. Saya suka makanan yang halal dan sedap asalkan bukan ikan. ;)

5. Apa pendapat awak tentang blog saya?
Warna-warni :) Tapi kalau boleh widget yang kat bawah sekali tu alihkan kat sebelah kanan, nampak lebih kemas. Kesian dia terpisah ngan kawan-kawan. haha... Yang lain perfect! :)

6. Apa movie latest yg awak dah tengok setakat ni?
Nak tengok Jurassic Park tapi akhirnya tertidur. zzz....

7. Apa gadget pilihan hati awak?Kenapa?
Tak ada

8. Beli kereta dulu ke atau rumah?
Mestilah beli rumah dulu. Apa guna beli kereta kalau tak ada rumah. Nak tidur dalam kereta ke? Tapi kalau dah ada rumah sementara atau tinggal ngan ibu bapa mungkin beli kereta dulu. Entahlah, tengok keadaan ^^

9. Impian yg pernah capai dan belum tercapai awak apa ya?
Shh....biarlah rahsia ~ ~ haha...

10. Hobi terhebat awak apa ya?
Masa kecil-kecil saya suka kumpul tahi hidung kat almari. Ok, ini mungkin hobi terselekeh. haha..

Sekian, terima kasih kepada Hanie. ;)


                                              ♫ Subhanallah. Alhamdulillah. Allahuakbar ♫


26 comments:

  1. Wahh, jawapan sis jujur, hihi terutama soalan no.10.. =D apapun jawapan sis sumanya hebat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..thanks...tapi yang no.10 tu masa kecil je tau..^^

      Delete
  2. hahaha sengal saje jawapannye tpi best~ sporting~ hehehe... tq sudi join under tagging sye hehehe~ kihkih~ :p

    ReplyDelete
  3. amboi.. makan buaya goreng dia.. hahahahaha..

    singgah + follow sini.. ^^v

    jemput join segmen shawal.. :)

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/2015/12/SegmenBlogwalking.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebut pun macam rangup je bunyinya..terima kasih sudi follow sini =)

      Delete
  4. Replies
    1. Dah penat korek tak kan nak buang..,.simpan buat kenangan..haha.. :P

      Delete
  5. yang last skli baca memang kompem gelak guling-guling

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan guling sangat nanti pening..haha.. ;)

      Delete
  6. Ayat akhir tak larat gelak . hobi awak paling win !

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. dah kerasa rasanya kat almari. Entah ada lagi ke tak..=)

      Delete
  8. hahahhahaha menariknya hobi :p

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen ;)