Tuesday, 1 December 2015

The Liebster Award -Part 6-

Assalamualaikum w.b.t,

                                          
Kali ni ditag oleh blogger Farra.N. ;) Thanks! 

1. Aplikasi handphone paling kerap diguna
Aplikasi tu apa? Android tu aplikasi ke? haha..seriously, tak tahu sebab ada handphone cuma untuk main game je tapi dah lama dah tak guna. XD Betapa ceteknya pengetahuan teknologi :3

2. Favourite movie
Banyak tapi yang paling ingat Maleficent sebab saya ngan kawan review movie ni untuk oral.Kaji semua watak dalam movie ni, moral value, jalan cerita. Paling suka part Maleficent cakap "Before the sun sets on her sixteenth birthday......" 

3. Lokasi pelancongan yang ingin dilawati
Cameron highland

4. Kalau anda diberi peluang bercuti bersama mana2 5 artis, siapakah 5 artis tersebut?
Idk..tak kisah kot...

5. Apa tips yang boleh anda berikan jika ada kawan yang teringin nak buat blog (1 tips)
Nak buat blog buat je...tak payah fikir dulu nanti tak ada orang nak follow macam mana. Kita buat blog bukan untuk jadi famous. Dah ada blog baru fikir ke peringkat seterusnya, macam mana nak upgrade blog and tarik pembaca. Jangan risau semua orang mula dari bawah. :) Nak lebih bermotivasi lagi boleh baca blog kak Lyssa.

6. Apa yang menyebabkan anda berminat untuk blogging?
Boleh membebel dalam blog ni..hahaha....tak ada orang marah pun asalkan tak menyentuh isu-isu sensitif. :P 

                                           ♫ Subhanallah. Alhamdulillah. Allahuakbar ♫

4 comments:

  1. haha.hepii bc entry ni..terima kasih menjawab segala persoalan ye..yang aplikasi tu contoh macam instagram ke,wechat ke..anyway selamat berkenalan! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama..oh..sekarang dah tahu! haha..selalu guna messenger...Selamat berkenalan. :)

      Delete
  2. Eh macam best pulak Liebster Award ni.. camne nak join?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena tunggu orang tag. Sebenarnya orang yang kena tag kena buat soalan dan tag blogger lain..hehe...

      Delete

Terima kasih sudi komen ;)