Monday, 28 December 2015

Year End Giveaway by Imashue

Assalamualaikum w.b.t,

                                         

Pandangan tentang blog Eimma's Land:
Masuk je blog ni terus nampak header yang comel tu. First impression blog ni kemas dan cantik. Blog ni bertemakan warna pink yang tak terlalu pekat dan tak terlalu cair. Mungkin sebab tu kot nampak lebih cantik. Sidebar pun tak dipenuhi dengan benda-benda yang mengarut. Font pun jelas dibaca. Blog ni pun ada banyak bagi tips. Contohnya, apa nak jawab kalau orang asyik tanya bila nak kahwin? haha..

Saya tag.....
http://oreonetta.blogspot.my/

Terima kasih kepada kak Meura Metsu sebab tag. :)


                   
                                                ♫ Subhanallah. Alhamdulillah. Allahuakbar ♫


2 comments:

  1. opi singgah sini :)

    http://ash-tsukidate.blogspot.my/2015/12/year-end-giveaway-by-imashue.html

    ReplyDelete
  2. Kak Purple.... Buat la tutorial camne nak buat blog jadi cantik!

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen ;)